15 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

PREMIEREA DE 10

Pentru copii, dragostea înseamnă timp.
Trăim într-o societate în continuă mișcare și agitație, dar ne-am făcut timp și astăzi, când le-am mulțumit elevilor noștri care au obținut media 10 (zece) la examenele naționale din acest an (bacalaureat, respectiv evaluare națională).

4 medii de 10 la Bacalaureat și 6 de 10 la Evaluarea Națională

La nivelul județului Argeș s-au înregistrat 4 medii de 10 la examenul de Bacalaureat, după cum urmează: 2 medii la Colegiul Național „I.C.Brătianu”, Pitești, 1 medie la Liceul de Artă „Dinu Lipatti”, Pitești și 1 medie la Colegiul Național „Dinicu Golescu”, Câmpulung.
Elevii de 10 la Evaluarea Națională au fost 2 de la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”, Pitești, 1 de la Școala Gimnazială „Ion Pillat”, Pitești, 1 de la Școala Gimnazială „Alexandru Davila”, Pitești, 1 de la Colegiul Național „Zinca Golescu”, Pitești, 1 de la Școala Gimnazială „Basarab I”, Curtea de Argeș.
Recompensa financiară acordată de Ministerul Educației prin reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Argeș a fost de 1000 lei pentru elevii cu media 10 la Evaluarea Națională și 3000 lei pentru cei cu nota maximă la Bacalaureat.
Facem o reverență în fața acestor copii, în fața dascălilor lor, care au avut încredere că, după multă muncă, rezultatele nu vor întârzia să apară, familiilor lor, care i-au susținut necondiționat.
Felicitări tuturor și nu vrem decât să avem copii pregătiți pentru competiția numită VIAȚĂ.

Inspector Școlar General,
Prof. dr. Alina-Ramona Manea

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI