7.7 C
Pitești
05 mart. 2024

Premiați de polițiști pentru corectitudine

Premiați de polițiști pentru corectitudine

Faptele bune se fac, de regulă, pentru că așa simțim, nu pentru că ne dorim răsplată pentru ele. Atunci când ne sunt în fire, ne dau o stare de bine, ne aduc un plus de împlinire sufletească. Însă, unele fapte bune merită povestite, pentru că ele pot fi un exemplu, pentru că pot motiva și alți oameni.

Despre gestul a doi copii, elevi în clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială Ion Pillat din Pitești, merită să știe întreaga comunitate.

DENIS și DAVID au găsit un telefon mobil, sâmbătă, 20 ianuarie a.c., în zona unui parc din cartierul Craiovei din Pitești și, fără să stea pe gânduri, au făcut tot ce le-a stat în putință, pentru a găsi proprietarul și a i-l restitui.

Întâmplarea a făcut ca cel care pierdut telefonul să ceară sprijinul unui polițist în cadrul Biroului Siguranță Școlară, care se afla în parc cu copiii, pentru a-l ajuta să găsească bunul pierdut. Astfel că acesta a asistat la momentul în care cei doi, Denis și David, au restituit telefonul.

Bucuria a fost de ambele părți, și a celui care și-a recuperat telefonul, dar și a polițistului, să vadă că doi adolescenți au acționat corect, atât din punct de vedere moral, cât și legal.

《 Am apreciat cu toții gestul și, în semn de recunoștință pentru spiritul civic și omenia de care au dat dovadă, astăzi, cu sprijinul conducerii Școlii Gimnaziale Ion Pillat și complicitatea părinților, Inspectoratul de Poliție Argeș le-a oferit certificate de apreciere, în fața clasei din care fac parte.

Prin gestul şi acţiunea lor îşi merită locul de cinste în comunitatea argeșeană. Îi felicităm, încă o dată, și le dorim succes în activitatea școlară viitoare!》, a transmis IPJ Argeș.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI