4.3 C
Pitești
29 nov. 2023

„Pregătiți pentru viață”, contra drogurilor

„Pregătiți pentru viață”, contra drogurilor

În perioada 04 – 06 octombrie a.c., specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Argeș au desfășurat activități de prevenire a consumului de droguri, în cadrul ”Campaniei pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive, în rândul tinerilor și studenților”, și a proiectului ”Pregătiți pentru Viață”, implementate în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Pitești.

Astfel, de activitățile campaniei antidrog au beneficiat 680 de elevi ai Colegiului Național ”I.C. Brătianu”, Colegiului Național ”Al. Odobescu”, Liceului Teoretic ”Ion Barbu” și Liceului Sportiv din Municipiul Pitești, care au primit informații despre riscurile, efectele și consecințele consumului de droguri.

Totodată, în cadrul proiectului ”Pregătiți pentru Viață”, specialiștii CPECA Argeș au fost prezenți în localitatea Bughea de Sus din județul Argeș, unde au derulat activități de prevenire a consumului de droguri, pentru aproximativ 120 de tineri identificați din sistemul de protecție al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Județul Argeș.

Aceste acțiuni preventive vor continua și în perioada următoare, în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse în Planul local de acțiune în domeniul drogurilor la nivelul Județului Argeș 2022-2026.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI