19.8 C
Pitești
23 sept. 2023

Pompierii din Argeș s-au întrecut între ei

Pompierii din Argeș s-au întrecut între ei

Prima zi a competiției s-a încheiat. Astăzi, pe stadionul municipal Câmpulung, s-au desfășurat două probe din cadrul Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, respectiv „Ștafeta 4 x 100 m” și „Pista cu obstacole pe 100 m”.

A fost o competiție strânsă, concurenții dându-și toată silința pentru a obține un loc fruntaș în clasamentul primei zile.

La nivelul ISU Argeș se desfășoară anual acest concurs cu tematică specifică serviciilor pentru situaţii de urgenţă, care are caracter tehnico-aplicativ şi sportiv, având probe atât la individual, cât și pe echipe.

Mâine, pe stadionul municipal din Câmpulung, începând cu ora 09:30, se vor desfășura ultimele două probe, „Scara de fereastră” și „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

Această etapă este și cea în care este selecționat echipajul inspectoratului pentru faza regională, așa că le dorim mult succes tuturor competitorilor în realizarea unei bune evoluții.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press iunie 8, 2023 Pompierii din Argeș s-au întrecut între ei Prima zi a competiției s-a încheiat. Astăzi, pe stadionul municipal Câmpulung, s-au desfășurat două probe din cadrul Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, respectiv „Ștafeta 4 x 100 m” și „Pista cu obstacole pe 100 m”. A fost o competiție strânsă, concurenții… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI