22.6 C
Pitești
25 sept. 2023

Polițistă din Pitești, performanțe sportive deosebite

Polițistă din Pitești, performanțe sportive deosebite: PE PODIUM LA CAMPIONATUL DE ATLETISM ȘI CROS AL M.A.I.

În lupta împotriva criminalității, deseori sunt necesare îndemânarea și viteza. Pentru a fi mereu pregătit pentru acțiune, polițistul trebuie să fie bine pregătit fizic, printre altele.

Conștientă de aceste aspecte, dar mânată și de o pasiune pentru atletism, cu multă muncă și determinare, colega noastră Popa Maria Mădălina, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Pitești, nu pierde nicio ocazie să obțină performanțe remarcabile în domeniul sportiv.

Astfel, la etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al M.A.I., care s-a desfășurat luna trecută, la Târgu Jiu, colega noastră a reușit să obțină două medalii: locul I, la proba Cros 2000 m și locul II, la proba Cros 800 m.

Competiția a reunit peste 200 de sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, care s-au luptat pentru ocuparea unui loc pe podium.

Despre performanțele remarcabile ale colegei noastre în cadrul competițiilor interne, dar și în afara ministerului, am putea scrie multe, dar amintim câteva recente: locul I la competiția Legal Half Maraton 10 km de anul acesta și locul II la Campionatul de Atletism și Cros de anul trecut la aceleași probe la care a participat și anul acesta.

Apreciem eforturile colegei noastre în perfecționarea capacităților fizice și promovarea unui stil de viață sănătos și îi dorim mult succes în activitățile viitoare!》, a transmis Poliția Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI