9.8 C
Pitești
01 dec. 2023

Poliția locală a prins în flagrant un „pictor” de ocazie

Poliția locală a prins în flagrant un „pictor” de ocazie, un bărbat care scria cu spray negru pe ușa unui transformator electric din centrul Piteștiului

《 Echipajul Poliției Locale din zona centrală a municipiului Pitești a surprins un act de vandalism, petrecut în data de 19.11.2023, la ora 23:45. L.R., un bărbat în vârstă de 35 de ani, originar din Piatra Neamț, murdărea cu spray de vopsea un transformator electric din Piața Primăriei.

Consecințele faptei sale au fost imediate: L.R. a fost sancționat cu o amendă în valoare de 300 de lei, conform prevederilor legale aplicabile în astfel de situații.

Această acțiune ilicită reprezintă o încălcare a regulilor și normelor de conviețuire într-un spațiu public, iar autoritățile competente subliniază gravitatea și inacceptabilitatea unor astfel de comportamente.》, a transmis Poliția Locală.

Orașul nostru este în multe locuri murdărit de astfel de oameni certați cu bunul simț și cu legea. Ziduri curate, proaspăt zugrăvite, cu eforturi financiare făcute fie de autoritățile locale, fie de proprietarii spațiilor respective, peste noapte sunt vandalizate iar eforturile acestora sunt în zadar. Iată câteva cazuri identificate de noi pe teritoriul orașului (doar câteva, pentru că sunt cu sutele!):

Ni se pare cam mică amenda de 300 de lei pentru cât de mult afectează aceste fapte imaginea orașului. În plus, ar trebui să fie obligați să refacă ce au stricat sau să plătească paguba. Pentru că ei pot strica de mii de lei, iar o amendă de 300 de lei nu îi descurajează. De asemenea, probabilitatea să fie prinși este extrem de mică.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI