35.4 C
Pitești
19 iul. 2024

Pleacă de la conducere sau de tot?

Pleacă de la conducere sau de tot?

“Astăzi, Biroul Politic Județean al PNL Argeș a luat act de decizia domnului Bogdan David de a renunța la funcția de președinte al PNL Câmpulung. Această decizie a fost luată prin consens.

Analizând poziția sa de membru al BPJ, experiența politică și ținând cont că își desfășoară activitatea profesională în Pitești, tot prin consens, BPJ a stabilit ca domnul David să coordoneze pe viitor o zonă politică importantă la nivel județean.

Președinte interimar al PNL Câmpulung a fost numit domnul Cristian Crețu, membru BPJ și a primit mandat din partea conducerii PNL Argeș să propună o formulă nouă de birou interimar. Domnul Crețu este bine cunoscut și apreciat de câmpulungeni, fiind un liberal cu vastă experiență politică și administrativă.
PNL Câmpulung este o organizație deschisă și din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de politicile noastre de dreapta, motiv pentru care deja am identificat posibili candidați, atât din interior cât și din exterior pentru o viitoare administrație liberală a orașului”  a transmis PNL Argeș.

Probabil că dl. Bogdan David va coordona activitatea de la centru (Pitești) din cadrul coaliției PSD-PNL, având în vedere afinitatea pe care o are pentru „colegii” de guvernare. Sau poate chiar „se mută cu arme și bagaje” în zona roșie… Chiar suntem curioși.

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site