35.4 C
Pitești
19 iul. 2024

Piteștiul va da liber pe terenurile de sport ale școlilor

Consiliul Local Pitești va dezbate și va aproba în ședința de consiliu din 15 iulie și un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea unui Regulament în baza căruia se va permite accesul cetățenilor pe terenurile de sport ale școlilor din Pitești în vederea desfășurării de activități sportiv-recreative. Motivația acestei hotărâri este faptul că terenurile de sport aparțin domeniului public al municipiului Pitești și sunt date în administrare școlilor, deci la ele pot avea acces toți cetățenii, însă în anumite condiții.

Iată ce se propune, în mare, în acest Regulament:

Accesul utilizatorilor ( cetățenilor) pe terenurile de sport în aer liber (ale școlilor) vor fi semnalizate cu inscripția: «Teren de sport cu acces liber pentru activități sportiv-recteative». Terenurile de sport la care utilizatorii nu au acces vor fi semnalizate astfel: «Acces permis exclusiv elevilor și personalului unităților de învățământ».

În timpul anului școlar, de luni până vineri, precum și în timpul vacanțelor școlare, accesul pe terenurile de sport este permis până la ora 20.00 în sezonul de iarnă (perioada 1 noiembrie – 31 martie), respectiv până la ora 22.00 în sezonul de vară (1 aprilie – 30 octombrie), astfel încât activitățile să se desfășoare pe lumină naturală.

Pe terenurile de sport care au instalație de iluminat nocturnă, accesul se face până la ora 22.00, indiferent de sezon. Accesul pe terenul de sport se face cu o oră după terminarea orelor de curs sau a altor activități desfășurate de unitățile de învățământ (concursuri, festivități etc.). De asemenea, între orele 13.00-16.00 se propune interzicerea accesului pe considerente de program de liniște.

Prevederile Regulamentului după ce va fi aprobat de Consiliul Local vor fi afișate la loc vizibil. Proiectul REGULAMENTULUI, ce va intra pentru aprobare în ședința Consiliului Local Pitești din 15 iulie, îl puteți consulta AICI.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site