18.2 C
Pitești
19 mai 2024

Piteștiul înflorește în luna Simfoniei

Piteștiul înflorește în luna Simfoniei

Avem un oraș care înflorește! Și nu doar la modul figurat, ci la propriu. Piteștiul este mai viu și mai frumos decât oricând, în luna dedicată Simfoniei!

Primarul Cristian Gentea a transmis piteștenilor următorul mesaj:

Ne păstrăm identitatea de Orașul Lalelelor și, raportat la această identitate, am proiectat peisagistica lunii aprilie. Peste 450.000 de bulbi au fost plantați pe toată suprafața urbană: la intrările în municipiu, în toate parcurile, în cartiere, în sensurile giratorii!

Avem 90 de soiuri de lalele, așa cum niciun oraș nu are! Este prima dată când avem în Pitești și o colecție din soiul Fritillaria – Laleaua Sălbatică. Rabatele cu lalele sunt proiectate pe soiuri, culori și nuanțe de alb, galben, roșu, roz, mov, portocaliu și negru.

Nu doar lalelele ne înfrumusețează peisagistica urbană! Alte peste 465.000 de răsaduri de flori sunt plantate în municipiul nostru. Avem 20.000 metri pătrați de suprafață gazonată, întreținută prin sisteme de irigație cu automatizare.

Jardiniere cu flori îmbogățesc arterele urbane, iar parcurile Piteștiului sunt destinații perfecte pentru evadare în natură, pentru timp liber, plimbări, lectură sau joacă. Și foarte important: toate răsadurile pe care le folosim sunt realizate în serele și pepinierele noastre, la Salpitflor.

Aprilie este luna simfoniei de culoare la Pitești! Chiar dacă vremea nu poate fi controlată și timpul cald grăbește înflorirea, sărbătoarea continuă în tot orașul, cu răsaduri noi de flori! Mulțumesc pentru încredere!
Suntem o forță împreună!》, transmite Cristian Gentea.

Oaspeții care vor veni în Pitești, în special de Simfonia lalelelor, au ce vedea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI