13.2 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

Pediculoza – un pericol iminent (articol de opinie)

Zilnic, în mersul mașinii ascult la aparatul de radio muzică și știrile precedate de multă publicitate. De ceva timp, printre roșii și vinete, ulei sau ceafă de porc care se comercializează cu prețuri duble, chiar triple față de anii precedenți, un anunț care șochează – Copilul tău se scarpină des în zona scalpului? Stai liniștit…! Adică nu trebuie să căutăm cauza ci să mergem repede la farmacie să cumpărăm… la un preț incredibil de mic, ceea ce ne recomandă specialistul ! Da, incredibil ! Nu prețul, ci abordarea, atitudinea comerciantului raportată la disperarea mamelor, tot mai încercate în a oferi copiilor o igienă sănătoasă și o educație completă.
Urmărind cu atenție știrile constat că și aici se pune un accent deosebit pe niște paraziți care declanșează afecțiuni mai puternice decât pediculoza – păduchii politici. Apăruți din zona unor culturi secrete, acești paraziți sociali, manipulatori de conștiințe și promotori ai unei societăți bazată pe minciună, fals și hoție, au invadat structurile statului numindu-se reformatori și luptători pentru nou ! Au transformat instituția din Piața Victoriei în poligonul de luptă al taberelor liberale (liberalii crescuți la Florica, cu ștate vechi în partid și lupii tineri fătați, pardon născuți în PDL) iar Parlamentul într-un circ la care ne uităm minunându-ne și mirându-ne de ipocrizia lor. Vor să ne arate că, la școlile ascunse pe care le-au absolvit, și-au însușit din lirica românească adorându-l pe Topârceanu – Rămâi sănătoasă cucoană, îmi iau… jucăriile; reproduc scene din ,,Ciocoii vechi și noi”, își trimit bezele (pe banii statului hulit de ei) articulate cu ,,ba ale mamei tale”, iar pe micile ecrane reproduc secvențe din ,,Adio, dar rămân cu tine” !
Aceste insecte fac ,,concurență” virusului raportat la zona de parazitare și contaminare, dar este imperios necesar să cunoaștem scenaristul și regizorul, care sunt interesele acestor migrări și cât va dura spectacolul. Pentru că atât cîțiștii cât și barniștii nu vor renunța la privilegiile oferite de chiriașul de la Cotroceni, se vor replia, se vor regrupa, se vor reorganiza în… echipa câștigătoare, iar pentru binele românilor (cum zic ei) și a ,,țărișoarei” noastre vor reveni la prima dragoste (și nu vor ,,înșela” așteptările celor ce au crezut în ei)! Doar uniți în acțiunea hematofagă, vor învinge ciuma roșie, adevăratul pericol pentru păduchi.
Nu cunosc dacă păduchii sunt purtători de virus, dar sigur îl protejează, facilitând activitatea celui ce vă atenționează, la sfârșit de săptămână, și vă recomandă

ANTIVIRUS !

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI