35.4 C
Pitești
19 iul. 2024

Incendiu la o fabrică de confecții

Alarmă! Toți salariații s-au ridicat de la locul de muncă și au coborât în grabă pe scări. Șeful de echipă a evacuat aparatura și documentele. În curte s-au așezat în formație și cu stingătoarele din dotare au stins incendiul.

Stați liniștiți! Nu a fost un incendiu, ci doar o simulare. Joi a avut loc un exercițiu de alarmare în caz de incendiu la firma Cristina Premier Clothing SRL din Topoloveni, firmă de confecții, care lucrează cu materiale ușor inflamabile. Exercițiul a fost organizat de ing. Miloiu Mihai, specialist în domeniul PSI și situațiilor de urgență, sub coordonarea administratorului firmei, dna Neacșu Elena Simona. S-a simulat un incendiu la hala de producție, cu posibilitatea extinderii la încăperile alăturate.
Scopul exercițiului a fost acela de a verifica aplicabilitatea măsurilor de protecție și intervenție în cazul declanșării unui incendiu, cooperarea salariaților pe timpul și după stingerea incendiului pentru limitarea și lichidarea urmărilor acestuia.
De asemenea, a fost evaluat timpul de evacuare a personalului și modul de acțiune al acestuia, verificarea prin sondaj a mijloacelor de primă intervenție și a mijloacelor de alarmare.

Paza bună trece primejdia rea!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site