-0.7 C
Pitești
19 ian. 2022
spot_img

Până la tort, serviţi colivă!

Foarte mulţi dintre cei uşor manipulaţi de mişcările politicienilor, în mod deosebit cei de ,,esenţă” liberală, așteaptă să se finalizeze ,,căsătoria din interes” cu… ,,stângiştii” lui Ciolacu – cum arătam în numărul anterior, însă după umila mea părere nu va avea loc nici cununia religioasă! Liberalii, cu acceptul tacit al actualului președinte, au un singur scop – tragerea de timp, pentru ca guvernul interimar, dar în mod deosebit Florinel, să rămână la palatul din piața Victoriei. Parcă așa ne spunea băiatul acela care a chelit pe la o televiziune, cântând osanale politicii de dreapta, iar când i s-a restructurat postul, contaminând microfonul cu virusul puterii, a devenit… liberal – că vor guverna până la alegeri (nu anticipate, ci la termen).
Omul, împreună cu o parte dintre trădătorii lui Băsescu, lachei de ocazie, l-au ,,plantat“ pe Florinel – băiatul incapabil să ducă două idei până la capăt sau să conexeze afirmațiile din două zile consecutive, în fruntea guvernului, demis dar… funcțional și vor să-l mențină în viață, ca într-o secție de ATI, cu masca pe figură – cea de oxigen, până vor fi îngropați toți morții pentru a demonstra că au învins… pandemia !
Dacă alianța dintre cele două ,,forțe antagoniste” este motivată de situaţia dramatică din ţară, condiţiile cu care se vine la masa discuţiilor şi sunt puse adversarilor – era să zic partenerilor, uneori de neacceptat, demonstrează singurul lor scop – tragerea de timp! Buchetele de lalele galbene şi trandafiri roşii, comandate la florăria de lângă Palatul Cotroceni, au rămas pe ,,taraba optimismului şi speranţei”, iar primăriţa de la sectorul unu încă aşteaptă să primească (liniştiţi-vă, nu procurorii) pe cei doi îndrăgostiţi de putere, pentru a le oficia căsătoria.

Dar încă suntem în ţara lui Iohannis unde pierderile colaterale se inventariază în spitale, aflate sub presiunea politicului, raportându-se câţi saci negri s-au folosit şi nu în ferme când, pentru o singură găină sau purcel se dădeau note explicative. Şi Cîţu rămâne intermediar iar susţinătorii lui, stimulaţi de restricţiile impuse populaţiei, joacă ,,Alba – Neagra” cu guvernarea şi implicit cu ţara.

Au fost diversificate testele pentru depistarea contaminaţilor cu Covid-19, licitaţii adjudecate de vechii şi viitorii abonaţi la banii statului prin diverse înţelegeri, teste de salivă – nu stăpânesc procedura dar cred că vor fi achiziţionate şi cisternele care vor transporta flegma renunţându-se la mucus (la acesta se va apela doar pentru politicienii cu nasul pe sus)! (Câmpeanu cere procedură de la Ministerul Sănătății, după ce, culmea, a comandat marfa!)!
Voiam să închei atenţionând ,,talibanii” de la putere că această politică a ,,dinţilor înfipţi în victimă” nu poate dura, când pe agenţiile de presă apare ştirea că unul dintre liberalii de bază ai partidului, fostul preşedinte, este propus pentru excluderea din partid! Deci, rectific, nu talibani ci canibali! Aceşti canibali, interesaţi doar de stomacul şi digestia lor, calcă încă pe cadavre, lăsând impresia că aşteaptă pentru desert, tortul miresei, de la utopica lor căsătorie pentru binele ţării, servindu-ne însă porţia zilnică de colivă pe acordurile sinistre din – Veşnica lor pomenire !
Aceste ,,ritmuri” le dedic însă, celor ,,spânzuraţi” în scaunul puterii, fără a le oferi, nici măcar din milă, doza de…

ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI