35.4 C
Pitești
19 iul. 2024

Olimpiada Națională de Limba Rusă la Pitești

Olimpiada Națională de Limba Rusă la Pitești

În perioada 27-30 aprilie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, alături de Şcoala Gimnazială ,,Ion Pillat” Piteşti, au fost gazdele Olimpiadei Naționale de Limbă Rusă Modernă, ediţia 2023.
Organizatorii i-au primit cu braţele deschise şi cu o echipă valoroasă, inimoasă şi frumoasă, pe elevii participanţi, profesorii însoţitori, membrii Comisiei Centrale şi pe părinţi, activitățile desfăşurându-se ca într-o mare familie de profesionişti.
Timp de 4 zile, cei mai buni elevi din ţară au fost prezenți la Pitești unde organizatorii le-au oferit câte un strop din ospitalitatea şi frumuseţile cu care se mândresc oraşul Piteşti şi judeţul Argeş.
Munca lor a fost răsplătită prin rezultatele obţinute, prin bucuria pe care au împărtăşit-o alături de echipa de organizare, prin lucrurile şi întâmplările frumoase pe care le-au trăit împreună.
Organizarea olimpiadei s-a bucurat de acelaşi succes pe care l-au avut şi cei 3 elevi argeşeni participanţi, care au obţinut două premii I şi un premiu II.
《 Îi felicităm pe toţi participanţii la Olimpiada Naţională de Limba Rusă Modernă şi le dorim să poarte în suflet şi în minte lumina succesului şi să o perpetueze cu aceeaşi pasiune!
Mulţumim partenerilor, colaboratorilor şi sponsorilor noştri pentru sprijinul acordat în desfăşurarea acestei competiţii şcolare naţionale!
Mulțumiri speciale domnului primar al Municipiului Pitești, Cristian Gentea, și domnilor directori ai SC SALUBRITATE 2000, SC APĂ CANAL 2000 și PUBLITRANS 2000!》  a transmis Inspectoratul Județean Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site