21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Obținerea autorizațiilor de la ISU intârzie inaugurarea Bazinului Olimpic

Obținerea autorizațiilor de la ISU intârzie inaugurarea Bazinului Olimpic.

Primarul Cristian Gentea a explicat ziariștilor prezenți azi la conferința de presă că lucrările în interiorul Bazinului Olimpic sunt gata, se pregătea de inaugurare, în prezent se mai fac lucrări de finisare și mici retușuri doar pe exterior și la terenul din jurul acestuia, dar obtinerea autorizațiilor de la ISU încă trenează.

Exigența crescută a obținerii acestor autorizații, în special după cazul Colectiv, face ca aceste avize si autorizații să fie „cuiul lui Pepelea” la mai toate obiectivele ce s-au construit în ultimii ani. Primarul Gentea spune că, de la începerea lucrărilor, au avut loc vizite ale celor de la ISU la fața locului, s-au lărgit aleile de acces, pentru acest lucru s-a redus numărul de scaune, s-au achiziționat scaune rezistente la foc, s-au luat toate măsurile ca lucrurile să fie așa cum trebuie, după toate standardele. Nu este un obiectiv nou, a fost doar reabilitat, nu este o sală aglomerată, după ce s-a scos câte un rând de scaune, din 500 de locuri au rămas doar 466, speră însă ca cerințele celor de la ISU să fie rezolvate în cel mai scurt timp. Acum se lucrează pentru montarea unor trape pe care aceștia le-au solicitat.

Se așteaptă aceste autorizații, urmând ca inaugurarea bazinului să se facă imediat după aceea, fiind un obiectiv atât de așteptat de piteșteni, dar în special de micii sportivi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI