21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Oamenii așteaptă cu orele în fața spitalului

Bătaie de joc la adresa aparținătorilor bolnavilor internați la Spitalul Județean. O lipsă totală de organizare dar și o lipsă totală de empatie.

„Oamenii așteaptă cu orele în căldura caniculară de afară și ei stau bine-mersi la aer condiționat, fără să-și miște fundurile măcar!”, protesta cu voce ridicată, una din persoanele aflate în această situație. Oamenii au venit cu pachete cu cele necesare bolnavilor, dar sunt puși să sune la numărul de telefon al centralei, care fiind supraaglomerată, se întrerupe după 10 secunde, neavând timp să preia doleanța fiecăruia, plimbând niște apeluri de colo-colo fără eficiență. Ce rol mai are portarul? Pentru ce e plătit acest om, din bani publici, doar ca să se certe cu oamenii? Nu poate să dea niște telefoane? Ar fi mult mai rapidă treaba dacă s-ar suna direct pe telefoanele interioare, fără să mai aglomereze centrala cu apeluri fără rost. În plus, sunt și oameni în vârstă, poate unii nu au telefon, poate alții nu au credit să sune, poate altora care vin de la distanțe mari, li s-a descărcat bateria, nu toți au această posibilitate, să stea cu orele la telefon să prindă centrala spitalului și apoi să li se închidă apelul ca „nu răspunde la secția X, stați să incerc la secția Y că e alături…”

Conducerea spitalului trebuie să organizeze puțin și aici treaba și pachetele să fie preluate pe loc, cu eticheta destinatarului, urmând să ajungă pe secție într-un timp scurt, prin mijlocirea unui curier desemnat (sunt atâția care stau de vorbă pe holuri fără nicio treabă, pe salarii mari!). Să-i pună la treabă pe cei care stau! Este inadmisibil să-ți bați joc de oameni în așa hal.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI