7.7 C
Pitești
05 mart. 2024

„O să te iubesc mereu, tata!”

„O să te iubesc mereu, tata!”

A plecat spre o lume mai bună CRISTI BUSUIOC, șef serviciu Punct de Lucru AJOFM  Topoloveni. Era bolnav, dar se trata și rezultatele păreau să fie spre bine, era optimist. Cristi avea 49 de ani, locuia în Călinești și avea o fiică.

Aceasta a postat o fotografie de copertă în care dansa cu tatăl său. „O să te iubesc mereu, tata!”, a scris fiica sa, Diana, pe facebook. Prietenii și cunoștințele au consolat-o și i-au transmis mesaje de încurajare și susținere în marea durere:

《 Un om de aur, foarte vesel și prietenos, așa o să-l ținem minte mereu. Dumnezeu să-l odihnească alături de cei drepți !
Sincere condoleanțe din partea întregii noastre familii și vouă multă multă putere să treceți peste această pierdere!》

《 Este greu să vorbim despre o astfel de pierdere, să ne găsim cuvintele de încurajare, pentru că nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea tatălui. Dar sper că dragostea familiei și a prietenilor să-ți aline din
durere și să-ți dea putere. Dumnezeu să-I odihnească în pace! 》

《 Cu adâncă durere, colectivul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș anunță plecarea dintre noi a colegului nostru, Cristi Busuioc. Condoleanțe familiei!》, au transmis colegii din cadrul AJOFM ARGEȘ

Trupul neînsuflețit se află depus la Capela Bisericii Sf Dumitru din Călinești, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, după ora 11, la Biserica din comuna Călinești, sat Drăghicești.

Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei!

 

Foto: facebook Diana Elena

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI