6.7 C
Pitești
05 mart. 2024

O luptă cu zâmbetul pe buze

O luptă cu zâmbetul pe buze: Mihaela și drumul său împotriva cancerului

În mijlocul tuturor provocărilor vieții, întâlnim o rază de lumină numită Mihaela, o femeie blândă, caldă și plină de optimism. Chiar dacă viața nu i-a oferit întotdeauna cele mai ușoare încercări, Mihaela, cunoscută sub numele de Miha, a rămas mereu un izvor de bucurie pentru cei din jurul ei.

În decembrie anul trecut, viața Mihaelei a fost pusă la încercare atunci când a fost diagnosticată cu cancer ovarian de grad înalt. Chirurgia și chimioterapia au fost etapele prin care a trecut cu curaj. Cu toate acestea, viața i-a rezervat încă o lecție dificilă, iar în mai puțin de șase luni, Miha a fost informată despre prima recidivă a bolii.

Având o formă agresivă de cancer, Mihaela va continua să facă chimioterapie pe tot parcursul vieții. Cu toate acestea, ea a ales să își poarte zâmbetul cu demnitate și să nu-și împovăreze familia cu greutățile sale. Doar câțiva prieteni apropiați și familia știu despre lupta ei.

Mihaela nu va cere niciodată ajutorul, dar prietenii și cei care au aflat despre povestea ei se mobilizează pentru a o sprijini. Cei care doresc să contribuie la tratamentul Mihaelei pot face donații utilizând datele bancare indicate mai jos:

RON (lei):

  • IBAN: RO64INGB0000999913210965
  • Titular cont: Ionuț-Cătălin Săcăreanu
  • Banca: ING Bank Centrala
  • Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

EUR (euro):

  • IBAN: RO7OINGB0000999913233555
  • Titular cont: Ionuț-Cătălin Săcăreanu
  • Banca: ING Bank Centrala
  • Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Fiecare gest de susținere contează în această luptă, iar Mihaela apreciază cu recunoștință orice formă de sprijin oferită. Haideți să ne unim și să fim alături de Miha în această bătălie pentru viață! Uitați-vă puțin la copilul ei. Este că merită să crească alături de mămica ei frumoasă?

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI