23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

O femeie a fost salvată cu câteva minute înainte să moară cuprinsă de flăcări

O femeie a fost salvată cu câteva minute înainte să moară, cuprinsă de flăcări

Pe fondul consumului de alcool și a substanțelor interzise, pornind de la o ceartă cu privire la o datorie de 1500 lei, iubitul unei tinere, la ora 04:00 dimineața, a agresat-o, a introdus-o în portbagajul autoturismului său și a condus până în apropierea unui teren viran de lângă București unde a oprit și a aprins focul în interiorul mașinii cu scopul evident de a o ucide și de a ascunde urmele infracțiunii.

După apelul tinerei la 112, care se afla în portbagaj, imobilizată, fără a exista informații cu privire la direcția în care se deplasează, polițiștii rutieri Victor, Ion și Constantin din cadrul Brigăzii Rutiere, au intuit traseele pe care ar putea să le folosească agresorul și la foarte scurt timp au identificat autoturismul în cauză. Acesta ardea pe un câmp.

Au intervenit prompt

Au intervenit prompt, chiar dacă exista riscul producerii unei explozii, s-au expus și au forțat portbagajul unde se afla victima. Au reușit să o scoată la timp înainte ca flăcările să cuprindă și partea din spate a autoturismului și chiar au reușit stingerea focului din habitaclul mașinii, folosind extinctoare.

Dincolo de salvarea vieții femeii, alți doi polițiști rutieri care au insistat cu căutările în proximitatea locului unde a fost incendiat autoturismul, Mihai și Marius, tot din cadrul Brigăzii Rutiere, l-au reperat pe agresor, care era pe jos în apropierea unei stații de carburanți. După ce l-au interceptat și-au dat seama că este bărbatul căutat. L-au supus testării cu etilotestul și drug testul, iar confirmarea a venit pe loc. Avea o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,31 mg/l și rezultatul a ieșit POZITIV la cocaină.

Bărbatul este un cunoscut manelist, „Gicuță din Apărători”, iar tânăra a mai avut probleme cu violența acestuia, cu ani în urmă a mai depus o plângere la poliție, dar ulterior l-a iertat și și-a retras-o.

„Mâine este ședința de acordare a majorării de lucrări de excepție la nivelul IGPR și sperăm că printre pile și mulți șefi, își vor face loc și cei 5 colegi care s-au mobilizat exemplar și au salvat viața unei femei. Multe aprecieri din partea noastră pentru Victor, Ion, Constantin, Mihai și Marius, mai ales pentru că majoritatea dintre ei sunt la început de carieră dar cu toate acestea, nimeni și nimic nu i-a împiedicat să acționeze exemplar, în cel mai profesionist mod posibil. Felicitări băieți!”, scrie Sindicatul Europol pe pagina sa de facebook.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site