19.8 C
Pitești
23 sept. 2023

O Dacia Spring a luat foc

O Dacia Spring a luat foc

Proprietarul unei mașini electrice Dacia Spring a avut șocul vieții lui. Mai exact, familia sa, la volan fiind soția, iar în mașină aflându-se și copiii. Mașina a scos un zgomot puternic, care i-a speriat pe ocupanții ei și la câteva minute a luat foc, arzând generalizat, fără să se mai poată face ceva. Noroc că soția și copiii au ieșit din mașină la timp.

După această nefericită experiență, bărbatul spune că regretă alegerea făcută, deși timp de un an și jumătate a fost mulțumit de mașină.

Bărbatul, din Timișoara, a făcut o postare pe grupul de facebook Dacia Spring România (Oficial), care are peste 20.000 de membri. Majoritatea proprietari de Spring sau doritori de informații despre mașină, în vederea achiziționării. Sute de comentarii și întrebări au curs pe rețeaua de socializare, dar bărbatul spune că nu vrea să facă reclamă negativă, vrea doar să împărtășească experiența negativă pe care a avut-o și cu alții. De asemenea, spune că trauma pe care a suferit-o familia este cel mai rău lucru care i s-a întâmplat și care depășește cu mult trauma pierderii mașinii. Bărbatul are poliță de asigurare CASCO, iar mașina este încă în garanție, așa că speră să-și recupereze paguba integral.

《 Polița Casco este reînnoită în luna Octombrie 2022 și pentru daună totală mașina este asigurată la suma de 15841 de euro. Aștept să fiu sunat de cei de la Dacia și să văd „ce pun pe masă”. Oricum toată treaba asta va dura mult și bine, o expertiză tehnică cred că o poate face doar producătorul acumulatorului care este în China. Să nu treacă nimeni prin ce a trecut familia mea, șocul ne-a terminat! Vă spun sincer că nu mașina îmi lipsește acum, ci liniștea și Pacea de dinainte! Cu respect!》, a răspuns sutelor de comentarii bietul om.

O Dacia Spring a luat foc

La sosirea forțelor la locul evenimentului s-a constatat că autoturismul era cuprins de incendiu în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, a transmis ISU Timiș.

Nu am postat pe acest grup până acum decât arareori. Astăzi, în jurul orelor 17.00 Dacia mea Spring (primăvară sau izvorul minunilor, cum or numi-o ăștia) a trecut în neființă. O mașină electrică de care am fost extrem de mulțumiți timp de un an și jumătate, fără erori, încărcată doar la priză, acasă. Înainte de a-și da sfârșitul obștesc, mașina era condusă de soție și m-a sunat disperată că se aude un zgomot infernal de sub mașină ca o combinație de șuierat – scârțâit puternic ajungând în 300 de metri în fața casei. De sub mașină, din zona bateriei a început să se propage un fum care alterna de la des la mai puțin vizibil. În maxim 15 minute mașina ardea generalizat”, a povestit păgubitul.

Spaima prin care a trecut soția și copiii nu o mai explic aici. Mașina s-a făcut scrum și este pentru prima dată când efectiv regret achiziția ei. Dețin asigurare Casco full și mașina mai era în garanție încă 18 luni. Nu acuz pe nimeni, nu doresc reclamă negativă și mai ales nu îmi doresc să văd din partea voastră comentarii răutăcioase. Vreau doar să vă expun experiența aceasta nefastă și să știți ce urmează în cazul în care vă veți lovi de aceeași situație”, a mai scris bărbatul, pe Facebook.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI