19.3 C
Pitești
12 apr. 2024

Nu mai murdăriți străzile!

Nu mai murdăriți străzile!

Primarul Cristian Gentea atrage atenția constructorilor care derulează lucrări în șantierele din Pitești să nu mai circule pe străzile orașului cu vehicule murdare de noroi pe roți sau pe caroserie, murdărie care ajunge pe carosabil.

《 Cetățenii care locuiesc în zonele cu șantiere nu trebuie să fie afectați, iar infrastructura stradală trebuie protejată.》, spune primarul, cu toată seriozitatea.

Cristian Gentea dă și un exemplu, ilustrat cu fotografii: pe strada Ion Angelescu, carosabilul a fost murdărit de o mașină care a ieșit cu roțile pline de pământ de pe un teren unde se construiește.

《 Vom da amenzi celor care nu se conformează, zilnic, dacă este nevoie, iar sancțiunile sunt de la 1485 la 3300 de lei, conform legii (clasa a IV-a, de la 9 la 20 de puncte amendă cu 165 de lei/punct amendă).》, a spus primarul, iar din „tonul”  postării sintem siguri că poliția locală a și fost avertizată asupra acestui lucru.

Avertismentul este valabil pentru toți constructorii care procedează astfel, indiferent că fac lucrări pe domeniul public sau privat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI