22.6 C
Pitești
25 sept. 2023

Noutate cu privire la locurile de parcare

Noutate cu privire la locurile de parcare: Abonamente de tip card, însoțite de cod QR, pentru parcările de reședință din Pitești

Din data de 15.05.2023, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitesti va elibera abonamente tip card, însoțite de cod QR, pentru abonații locurilor de parcare de reședință din municipiul Pitești, în locul celor de până acum, identificarea abonaților urmând a se efectua exclusiv prin platforma online.

De asemenea, prin scanarea codului QR, agenții Poliției Locale Pitești pot verifica o sesizare, având acces la toate datele titularului de abonament. Același cod va avea, însă, și o a doua funcționalitate, pentru public. Astfel, prin scanarea codul QR cu ajutorul telefonului mobil, se va putea accesa platforma online www.parcaripitesti.ro, unde se poate vedea, evidențiat, locul de parcare pentru care este emis abonamentul, fără a avea acces la nici un fel de date personale despre titular.

Totodată, Primăria precizează faptul că Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești este operator de date cu caracter personal, iar acestea vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Legii nr. 190/18.07.2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press mai 12, 2023 Noutate cu privire la locurile de parcare: Abonamente de tip card, însoțite de cod QR, pentru parcările de reședință din Pitești Din data de 15.05.2023, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitesti va elibera abonamente tip card, însoțite de cod QR, pentru abonații locurilor de parcare de reședință din… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI