19.3 C
Pitești
19 mai 2024

Nouă bebeluşi a adus iepuraşul la Spitalul Județean

Nouă bebeluşi a adus iepuraşul în cele trei zile de Paşte, la maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești

《 Viaţa, în sine, este un lucru fascinant, iar mai fascinantă decât ea, nu poate fi decât naşterea.
Naşterea este, cu siguranţă, cel mai frumos mod, prin care Dumnezeu ne face părtaşi la iubirea Sa. Fiecare naștere este un eveniment unic și special.
Ne bucurăm că am putut contribui la aducerea pe lume a acestor vieți minunate, de aici, de la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti (SJUP).
Astfel că, în zilele de Sărbătoarea Învierii Domnului, atmosfera de la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost încărcată, nu numai de lumina Învierii, ci şi de bucurie și emoție, odată cu venirea pe lume a nouă adorabili nou-născuți.

Nouă bebeluşi au adus zâmbete pe fețele personalului medical și ale familiilor lor, în cele trei zile de mare sărbătoare creştină.
Echipa medicală a maternităţii s-a asigurat ca totul să decurgă, în condiții optime, pentru mame și nou-născuți. Bebeluşii au venit pe lume prin cezariană.》, transmit reprezentanții Spitalului Județean.

În prima zi de Paşte, s-au născut trei fetiţe. Dimineaţa, la ora 5 şi 35 de minute, s-a născut prima fetiţă şi a cântărit 3050 de grame. La ora 7 şi 50 de minute, s-a născut și a doua fetiță, de 2970 de grame. Iar cea de-a treia fetiţă și-a făcut simțită prezența, la ora 9 şi 35 de minute, cântărind 3080 de grame.

Bucuria continuă, căci, în a doua zi de Paşte, iepuraşul a adus doi băieţei. Primul băieţel, de 2,770 kg, s-a născut la ora 11.40, apoi, la ora 14.20, s-a născut al doilea băieţel, de 2,440 kg.
În cea de-a treia zi de Paşte, iepuraşul generos a adus patru băieţei. Astfel, primul băieţel a venit pe lume, la ora 6.25, cântărind 1,990 kg. Al doilea băieţel s-a născut la ora 9.00 şi cântărea 3,600 kg. Al treilea băieţel s-a născut la ora 10.30 şi a cântărit 3,400 kg, iar al patrulea băieţel s-a născut la ora 13.15, având o greutate de 2,550 kg.

《 Fiecare copilaș aduce cu el promisiunea de speranță, fiind primit cu brațele deschise, atât în propria familie, cât şi în cadrul echipei medicale a maternităţii SJUP. Să le urăm, din tot sufletul, bun venit şi Hristos a Înviat, micuţilor și familiilor lor!》, transmite instituția, prin purtător de cuvânt Cristina Cazacu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI