25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Uzina Dacia a pierdut un mare profesionist

Uzina Dacia a pierdut un mare profesionist. A murit inginerul Constantin Gorneanu, șef al Serviciului de Control al Calității Recepție exterioară piese și subansamble auto.

《 Cu adâncă tristețe și regret, comunitatea Uzinei Dacia și orașul Mioveni își exprimă sincerele condoleanțe față de pierderea inginerului Gorneanu Constantin, un om excepțional și un reper pentru întreaga comunitate.

Inginerul Gorneanu a fost un profesionist desăvârșit, un lider în domeniul calității la Uzina Dacia, căruia îi datorăm multe dintre succesele noastre. Cu o pregătire militară remarcabilă și o viziune de excepție, a contribuit la dezvoltarea și progresul orașului Mioveni.

Cu curaj și hotărâre, inginerul Gorneanu a preluat conducerea orașului în zilele tulburi ale Revoluției din decembrie 1989, riscându-și libertatea și punându-și în pericol propria siguranță. A fost un lider admirabil și un exemplu de dăruire și patriotism.

Cu toții ne vom aminti de el ca fiind un om harnic, spiritual și charismatic, un mentor pentru mulți și un prieten devotat pentru toți cei care l-au cunoscut.

În aceste momente de durere și tristețe, ne rugăm ca familia și cei dragi să găsească puterea și liniștea necesară pentru a trece peste această pierdere imensă. Dumnezeu să-l aibă în pază pe inginerul Gorneanu Constantin, iar amintirea sa să rămână vie în inimile noastre pentru totdeauna.》este mesajul de condoleanțe transmis de Uzina Dacia.

Dumnezeu să-l odihnească!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI