3.2 C
Pitești
07 dec. 2023

Miting de solidaritate la Pitești al polițistilor locali din țară

Miting de solidaritate al polițistilor locali

Politiști locali din mai multe județe au venit la Pitești. Ei au organizat, la sediul Poliției locale, un miting de solidaritate cu polițistul local piteștean Savaste Condoruș, aflat în comă după o lovitură în față, primită din partea unui tânăr turbulent, aflat într-o gașcă de prieteni.

La mitingul de solidaritate au sosit polițiști locali din mai mult de 10 județe (Buzău, Arad, Ploiești, Mehedinți, Craiova, Târgoviște, Rm. Vâlcea etc.). Ei au venit și cu un mesaj, în special pentru politicieni. Acela de a le respecta drepturile, având în vedere riscul la care se expun zi de zi, în stradă, în apărarea cetățenilor.

Polițiștii locali piteșteni sunt interesați de starea colegului lor, l-au vizitat la spital, dar au strâns și o sumă de bani pentru a sprijini familia polițistului aflat în comă.

Polițistul local se afla în stația de autobuz de la Colegiul Brătianu și l-a avertizat pe un tânăr care a spart o sticlă de bere chiar în fața sa, sfidându-i pe cetățeni. Chiar dacă era singur, practic, omul si-a făcut datoria, nu putea ignora o astfel de faptă, mai ales când se petrecea în fața sa și a altor cetățeni care asteptau cuminți autobuzul în stație. Tânărul respectiv l-a luat prin surprindere cu o lovitură rapidă, neașteptată, efectiv acesta a căzut la pământ inconștient, lovindu-se la cap. Deși cu experiență, atât în Poliția Locală (Ordine Publică), dar și în Corpul Gardienior Publici, serviciul patrulare, polițistul nu a reușit să se eschiveze sau să pareze lovitura. El se află încă în comă, intubat, la ATI din cadrul Spitalului Județean Argeș, de peste o săptămână (incidentul a avut loc în seara zilei de 4 noiembrie).

După mitingul de la sediul Poliției Locale, aceștia s-au dus la Spitalul Județean, unde a venit si fiica polițistului local aflat internat în spital, pentru a le mulțumi pentru susținere.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI