21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Miruna Pascu arestată preventiv

Miruna Pascu arestată preventiv

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ea este acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii justiției, inclusiv tentativă de șantaj asupra martorilor din dosarul fiului său, Vlad Pascu.

Vlad Pascu era cunoscut pentru organizarea de petreceri în locuința sa, unde se consumau droguri, iar Miruna Pascu ar fi furnizat chiar unele dintre aceste droguri, conform declarațiilor unui martor. Din această cauză, Vlad Pascu fusese arestat anterior.

În urma propunerii de arestare preventivă, instanța a admis această măsură pentru o perioadă de 30 de zile. Avocatul familiei Pascu a menționat că situația este dramatică pentru familie, deoarece Vlad Pascu este deja arestat, iar fostul soț al lui Miruna Pascu, Mihai Pascu, este sub control judiciar. Familia mai are și un copil minor care a rămas singur acasă.

Este important de menționat că acesta este un eveniment specific unei anumite perioade de timp și poate să nu mai reflecte situația actuală sau ulterioară a persoanelor implicate. Pentru informații actualizate, vă recomand să consultați sursele de știri recente sau să căutați informații actualizate despre acest caz.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI