16.5 C
Pitești
03 oct. 2023

Mioveni – orașul tinereții și al copilăriei

Mioveni – orașul tinereții și al copilăriei

Copiii din Mioveni au petrecut azi, de ziua lor, prin activități dedicate special celor mai mici cetățeni ai orașului: șah, tir, volei, ateliere de pictură, momente artistice, sportive și distractive ce s-au desfășurat pe esplanada din fața Casei de Cultură.

Despre Mioveni se știe că este cel mai tânăr oraș al Argeșului, fiind construit în jurul Uzinei de Autoturisme, majoritatea locuitorilor săi având legătură cu industria auto. Dar tinerețea lui vine nu doar de la oamenii care locuiesc aici, ci mai ales de la spiritul acestui oraș. Aici întotdeauna tinerii și copiii au beneficiat de cele mai bune condiții de dezvoltare și de petrecere a timpului liber. Infrastructura pentru sport, pentru cultură și învățământ, dotările orașului: parcuri, locuri de joacă, o casă de cultură unde se desfășoară o multitudine de activități artistice, o sală de sport nouă, stadion, două cluburi sportive etc. întregesc imaginea de oraș al tinereții. Întreceri sportive, evenimente culturale, concurs național de folclor, mai nou chiar un festival de muzică (Analogue) gândit aici și pornit de la zero – sunt o parte din activitățile care se desfășoară în orașul condus de Ion Georgescu. Un primar care știe cum să capaciteze tinerii și copiii, pentru că ei sunt viitorul oricărei așezări.

La mulți ani, copii!

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press iunie 1, 2023 Mioveni – orașul tinereții și al copilăriei Copiii din Mioveni au petrecut azi, de ziua lor, prin activități dedicate special celor mai mici cetățeni ai orașului. Șah, tir cu arcul, momente artistice, sportive și distractive ce s-au desfășurat pe esplanada din fața Casei de Cultură. Despre Mioveni se știe că… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI