3.2 C
Pitești
07 dec. 2023

Medicul și scriitorul Viorel Pătrașcu și-a lansat a 12-a carte

Medicul și scriitorul Viorel Pătrașcu și-a lansat a 12-a carte

Astăzi, la Biblioteca Județeană, medicul și scriitorul Viorel Pătrașcu și-a prezentat publicului ultima sa carte, Patimă și motorină. Este a 12-a carte semnată de acesta, ultima dar… sigur nu cea de pe urmă. De când a descoperit arta scrisului, medicul Pătrașcu este un autor prolific și foarte căutat în librării. Este membru al Uniunii Scriitorilor și al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

 

Lume multă – ca de fiecare dată la lansările sale – manifestarea fiind moderată de fostul director al Bibliotecii, sociologul Mihai Octavian Sachelarie.

Cărțile medicului-scriitor Viorel Pătrașcu atrag prin autenticitate și savoare. Întâmplările povestite cu har scriitoricesc în tablete scurte și cu „poantă”, precum și jurnalele sale de călătorie prin țări străine, întregesc opera unui scriitor complex, cu vervă, care extrage din ceea ce îl înconjoară esența și esențialul. Cum le-a numit autorul, „tabletele dulci-amare” ale medicului Viorel Pătrașcu prezintă cazuri interesante alese cu grijă din lumea care îi calcă pragul cabinetului, iar celelalte – jurnalele de călătorie, sunt prezentate ca o evadare din cotidian, pentru că ne duc mai aproape de frumusețile văzute pe alte meleaguri pe care nu toți românii își permit poate să le viziteze.

VIOREL PĂTRAȘCU – Medicul – cel care vindecă. Scriitorul – cel care povestește. Ziaristul – cel care semnalează.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI