21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Medic găsit mort în casă după un an

Medic găsit mort în casă după un an

Medicul Doru Mihail Dinu Cristea, în vârstă de 76 de ani, fost medic la Spitalul Universitar din București, a fost găsit mort (mumificat) într-o casă care-i aparținea, din comuna Leordeni, satul Cârciumărești. Casa era încuiată pe interior. Medicul zăcea mort de aproape un an.

Medicul era tatăl a 3 copii (2 fete și 1 băiat), dar fiind divorțat de mult timp, nu mai ținuse legătura cu familia.

Un văr de-al lui a sesizat dispariția acestuia, pentru că nu se mai știa nimic de el de un an de zile. Ieri pe la ora 12.00, poliția l-a găsit la această locație, pe care o achiziționase cu mai mult timp în urmă. La fața locului, a venit și procurorul și medicul legist, care au dispus ridicarea cadavrului și l-au dus la morgă, la Spitalul Județean.

Procurorul i-a găsit 1000 de lei în buzunare și mobilă nedesfăcută în casă.

Family is Everything” (Familia este Totul) scrisese medicul pe fotografia sa de profil de pe facebook, cu 5 ani în urmă. Mesajul său însă se vede că nu a ajuns la inima familiei sale.

Omul e o ființă socială. Singurătatea nu e o soluție pentru nimeni, nici măcar atunci când ești bine financiar. Cu înaintarea în vârstă, oamenii devin mai izolați, mai suspicioși și finalul poate fi uneori așa, într-o tristă și mare singurătate. Dumnezeu să-l ierte!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI