10.9 C
Pitești
28 feb. 2024

Mândru de piticii lui

Antrenorul copiilor de la ACS Viitorul Argeș, Bogdan Vişan: „Copiii pe care-i pregătesc sunt foarte talentaţi, inteligenţi şi ascultători. Am copii deştepţi şi ambiţioşi, veţi vedea că vor ajunge departe. Sunt mândru de ei. În altă ordine de idei, îi încurajez pe toţi părinţii să-şi ducă micuţii la un sport. Orice activitate fizică regulată este benefică nu numai pentru copii, ci şi pentru adulţi. Toţi trebuie să conştientizăm faptul că sportul ajută la păstrarea abilităţilor minţii de-a lungul întregii vieţi, îmbunătăţeşte somnul, menţine sănătatea inimii, îmbunătăţeşte rezistenţa fizică, ajută la coordonarea mişcărilor, simţul echilibrului, flexibilitatea coloanei vertebrale şi mobilitatea articulaţiilor… Creşte durata de viaţă. Toţi trebuie să ne mişcăm. Sportul înseamnă viaţă şi sănătate!”.
Bogdan Vişan (40 de ani) are un CV foarte bogat, fiind un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, astfel că micuții au de la cine învăţa alfabetul fotbalului. Bogdan a absolvit două facultăţi în cadrul Universităţii din Piteşti – Finanţe Bănci şi Educaţie Fizică şi Sport, a terminat şi două programe de Master, a urmat cursurile Şcolii Federale de Antrenori, precum şi cursuri de perfecţionare la Şcolile de Fotbal Sahtior Donetk şi Ajax Amsterdam; de asemenea, are licenţele A şi A ELITE (la fotbal). Nu foarte mulţi se pot mândri cu o asemenea carte de vizită…

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. O profesie ce iti cere multa rabdare, si nu mereu culegi roadele efortului tau. Iar antrenorul, Bogdan Vişan pe langa CV ul sau ce atrage atentia, pare ca are bine formata si latura pedagogica exprimata prin indemnul la sport si consecintele benefice ale practicarii sportului.
    Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI