22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Mâine – meci internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Mâine – meci internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Mâine, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, la Sala Sporturilor Mioveni, va avea loc meciul internațional de volei masculin dintre echipele Prometey Dnipro și Fenerbahce PRL Istanbul. Intrarea spectatorilor va fi liberă, iaŕ organizatorii vor organiza o tombolă cu premii pentru copiii care aleg să fie în tribune.

Astăzi a avut loc o conferință de presă în legătură cu competiția de mâine. Iată câteva declarații ale celor doi antrenori și a unui jucător ai echipei ucrainiene Prometey Dnipro, care sunt „gazde” în meciul de la Mioveni:

Flavio Gullineli:

„Sunt sigur că va fi un meci dificil, așa că avem nevoie de ajutor maxim din partea publicului. Îi învităm pe toți iubitorii voleiului să vină la meci și să ne susțină.

Fenerbahce este cel mai important club din Turcia, iar echipa de volei este foarte importantă între secțiile clubului. Recent a pierdut un meci și șefia clasamentului în campionatul Turciei, dar este o echipă foarte bună, a demonstrat asta în rundele precedente din Europa. Însă, în volei nu există meciuri egale, unul trebuie obligatoriu să câștige. Noi sperăm să câștigăm acasă, iar acolo vom vedea ce putem face.

Cunoaștem jucătorii echipei Fenerbahce din experiențele noastre anterioare, au într-adevăr mulți jucători care evoluează în naționalele lor. Sunt cunoscuți, sunt foarte buni jucători, dar asta nu înseamnă că noi nu vom da tot ce avem mai bun. Așa cum au spus și Andriy și Ian, pentru prima oară în această competiție avem întreg lotul valid și vom face tot posibilul să câștigăm.”

Andriy Levchenko:

„În primul rând suntem fericiți că ne aflăm din nou aici, la Mioveni, pentru a ne continua campania europeană. Ne așteptăm la un meci foarte frumos, dar foarte greu și de data aceasta vrem să avem o sală plină cu spectatori. Îi invităm pe toți iubitorii sportului din zonă să vină la meci.

Fenerbahce este unul dintre liderii campionatului turcesc de volei, este o echipă foarte puternică ce are în componență jucători de națională, din Turcia, Serbia și Bulgaria, deci e o formație experimentată. O să fie un meci foarte greu, dar interesant.

Da, suntem neînvinși în această competiție și obiectivul nostru nu s-a schimbat, sperăm în continuare să ajungem în finala cupei. O să încercăm să beneficiem de toate oportunitățile care ne apar pentru a ne califica în finală, altfel nu văd motivul pentru care facem atâtea sacrificii.

Avem aceiași 14 jucători cu care am început, dar așa cum a spus și Ian, la celelalte meciuri am mai avut și jucători accidentați. În acest moment însă, echipa este completă. sănătoasă și capabilă să dea un randament de 100%.”

Ian Iereshchenko:

„Suntem într-o formă foarte bună, suntem toți sănătoși, în trecut au mai fost probleme și nu a fost tot lotul valid, dar acum suntem cu toții pregătiți. Cred în echipa noastră, am încredere în forța noastră și sper că vom vedea un meci frumos mâine, atât din partea noastră cât și din cea a adversarului.”

La meciul de mâine, jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice, înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Spectatorii nu au voie să introducă în sală băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Jandarmeria Argeș recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site