2.6 C
Pitești
30 nov. 2022
spot_img

Mai sunt câteva zile de înscriere la „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari”

Asociațiile de proprietari mai au câteva zile să se înscrie la concursul „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din municipiul Pitești”.

Acest concurs urmăreşte atât îmbunătăţirea aspectului urbanistic şi a microclimatului urban al municipiului Piteşti, cât şi formarea administratorilor în vederea competitivităţii, a rezolvării problemelor gospodăreşti şi a colaborării cu autorităţile locale. Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari, în colaborare cu persoanele active din asociaţie, va pune la punct un plan de acţiune, după o prealabilă analiză şi evaluare a condominiului şi terenului aferent. Înscrierea la concurs se face printr-o cerere depusă la registratura Primăriei Municipiului Piteşti până la data de 15.04.2022, inclusiv.

Monitorizarea şi jurizarea concursului se vor face de către o comisie desemnată prin dispoziţia primarului Cristian Gentea. Din comisie fac parte specialişti din cadrul Primăriei Piteşti şi S.C. SalpitflorGreen S.A. Premiile concursului, stabilite prin dispoziția primarului Piteștiului, se aduc la cunoştinţă public prin mass-media locale şi prin afişare la sediul Primăriei Piteşti, până la data de 18 mai 2022.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!