38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Lucrările de modernizare a Drumului Județean 738 Mihăești – Poienarii de Muscel sunt în plină desfășurare

Lucrările de modernizare a Drumului Județean 738 Mihăești – Poienarii de Muscel sunt în plină desfășurare. Este o investiție finanțată integral din bugetul Consiliului Județean, care va fi finalizată în luna septembrie. Sunt patru kilometri de drum la standarde europene, cu lucrări complexe, inclusiv consolidări de mal.

《 Am investit în modernizarea drumurilor din multe localități ale Argeșului și vom continua să o facem, deoarece îmi doresc să avem în toate localitățile, indiferent de culoarea politică a primarilor, drumuri bune de care cetățenii, dar și agenții economici să beneficieze. La Mihăești avem un primar de toată isprava, iar buna colaborare între Consiliul Județean Argeș și Primăria Mihăești reprezentată de primarul Andreea Crîmpiță – Matei va continua!

Astăzi, am fost pe șantierul de aici, însoțit de vicepreședintele Marius Nicolaescu, de administratorul public Cristian Puiu, și primarul din Mihăești Andreea Crîmpiță-Matei.

Material publicat de către Argeș Media Print & Online SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site