25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Lucrări de anvergură la Mihăești

Lucrări de anvergură la Mihăești

Astăzi, primărița comunei Mihăești, Andreea Crâmpiță-Matei, a semnat contractul de execuție a lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare în satele Valea Popii și Văcarea.

Executantul a fost desemnat în urma licitației efectuate pe SICAP. În același contract sunt incluse și racordurile în cele două sate, dar și în satele unde rețeaua de canalizarea există, dar nu sunt montate racorduri.

De asemenea, este în plină desfășurare lucrarea de betonare a șanțurilor, o lucrare finanțată de la bugetul local, dar pentru care primărița a făcut demersuri să obțină fonduri și de la Consiliul Județean. Lucrarea este vitală pentru preluarea apelor pluviale, protejând astfel suprafața asfaltată a drumurilor din comună, de aceea șantierul este monitorizat îndeaproape și calitatea lucrărilor urmărită cu strictețe.

Pentru orice lucrare pe care am făcut-o în comună, a fost nevoie de multă implicare și de mult efort, dar nimic nu mă sperie atunci când am ca scop modernizarea localității. Exact așa cum mi-am propus la investirea mea în funcția de primar, cred că cetățenii au observat că ceea ce am promis am dus la bun sfârșit. Obiectivele și lucrările care s-au făcut în Mihăești în ultimii 3 ani sunt, cred eu, relevante pentru oricine locuiește aici sau chiar și pentru cei care doar trec prin comuna noastră.

Anul acesta, fiind și an electoral, încercăm să îmbinăm munca administrativă cu cea politică, iar multe dintre proiectele pe care le-am făcut și pentru care am obținut și finanțare, abia de acum încolo vor demara. Mi-am făcut bine temele, am tot sprijinul de la județ, așa că speranțele pentru ca în anii următori să continuăm ce am început sunt mari. Le mulțumesc cetățenilor comunei care au fost mereu alături de mine, au înțeles mesajele mele și m-au susținut, dar cred că au făcut-o pentru că au văzut și rezultate„, a spus Andreea Crâmpiță-Matei, primărița localității.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI