10.9 C
Pitești
17 oct. 2021
spot_img

Liniște, vă rog! Nu deranjați opoziția!

Ca simplu cetățean primesc zilnic lecții, sugestii, judecăți de valoare – spun ei, umilințe, sfidări de la membrii celui mai caraghios guvern din istoria acestui popor, o adunătură girată de fostul primar al Sibiului și actualul primar al Clujului! Acest așa-zis guvern, condus de un premier apărut de ,,Nu-știu-unde”, de trei vicepremieri care nu vorbesc aceeași limbă, nu au aceeași cadență, au percepții și interese diferite, este o provocare europeană!

De două zile stăm ca proștii, cu gura căscată, ca și cum am asculta poveștile lui Creangă, și urmărim băieții aceia, tunși toți de același frizer, care cu fruntea și inima lor salvează România, privind liftul la coborâre spre ieșirea din Palatul Victoria. Și ce liniște este în țară! Oamenii sunt preocupați de facturi, de rucsacii cu voturi furate, de mutațiile virusului, de aberațiile emanate de acești miniștri „obligați” să presteze cu ziua, de buletinul meteo până când va fi publicat buletinul medical al celor de la putere. Șansa acestor guvernanți este că opoziția și-a luat un concediu prelungit (parcă ar fi postnatal) iar protestatarii, care aveau pancartele și lozincile scrise cu câteva zile înainte de a se produce un eveniment, au fost înregimentați de sponsorii lor ajunși la butoane.

Când puterea era susținută de votul popular cu peste 80%, opoziția se făcea remarcată prin toate mijloacele și crea un dezechilibru fonic speculând toate sincopele actului de guvernare. Apoi, ani de zile împiedicau buna desfășurare a activității sociale, manifestând în parlament, alergând după parlamentari și umilindu-i în cel mai golănesc stil.

Ministrul Muncii, doamna care se pricepe la toate, are studiile la… Moscova și nimeni nu protestează. Nici eu, dar am voie să-mi amintesc și să fac analogii: „Cine a stat cinci ani la ruși, nu poate gândi ca… Bush!”.

Am simțit multă satisfacție la oamenii simpli în momentul în care câțiva „locatari cu viză de flotant” din Palatul Victoria au afirmat că își iau jucăriile și se fac căutători de… AUR! Câtă manipulare, câtă putere de a schimba agenda cetățenilor – scumpirile masive, inflația galopantă – oferindu-le, atât vaccinaților cât și celor imunizați natural, circ! Dar mediocritatea circarilor este mascată de intervențiile postacilor și ale servitorilor racolați în raport cu interesele sau culpele fiecăruia.

Nu vă faceți iluzii, coaliția rămâne, pentru că este… o construcție politică puternică, necesară, serioasă, în beneficiul Uniunii Europene, agreată și susținută de aceasta!! Păpușarii aceștia fac tărăboi ca să mai audă părinții și nevestele de ei, iar comportamentul lor de turmă ne trimite spre primele capitole ale biologiei – Originea omului. Această turmă s-ar putea să trezească și să deranjeze opoziția. Dar cred că, după acest joc de glezne, „căutătorii de AUR” se vor liniști, vor rămâne lângă siamezii lor de dreapta și vor fi tratați doar de…

                                               ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI