19.3 C
Pitești
12 apr. 2024

Lingăii și bocitoarele de pe centura politicii

Nu cunosc dacă în statutul partidului aflat la guvernare, doar din dorința chiriașului de la Cotroceni, sunt specificate și funcțiile de bocitoare, dar acestea au apărut în spațiul public imediat după bulibășeala numită congres, la care am asistat cu mult interes. A fost o veritabilă concurență cu spectacolul oferit de credincioși, anual, la moaștele Sfintei Paraschiva.
Tot despre niște ,,credincioși” vorbim și despre cei înghesuiți și ținuți cu arcanul la Romexpo, dar ei cred doar în ciolan și interesul personal, executând ordinul primit prin mijloacele de comunicare (ordin pe unitate) de la comandantul suprem. Nu-i ușor să votezi ,,Florinel” când nu l-ai văzut și nu l-ai cunoscut, tu – delegat de la primăria cu closetul în spatele salcâmilor – împotriva lui Ludovic, care până să apară acest Florinel din jobenul serviciilor, a aruncat cu „ludovici” transformați în monedă românească, mai mult în dreapta decât în stânga, pentru binele partidului.
Nu-l plâng pe Ludovic pentru că a făcut prea multe concesii primind în partid și oferind funcții unor traseiști care s-au aliniat la comandă, în spatele lui Superman, ignorând trecutul acestuia. Cel mai elocvent exemplu este această ,,rara avis” (Rareș nu de la nobilime, ci de la ,,rar de găsit”) care după ce a lins și manipulat, deformând realitatea, de pe prompterul unei televiziuni, cu același nume, ne dă lecții și incită la nesupunere (…nu vom părăsi guvernarea ! Ne simțim responsabili în fața românilor…)! Bravo, mă! Și mentorul tău, Cîțu se victimizează „…ne-am asumat guvernarea într-un moment critic în care nimeni nu a fost dispus să își asume (!?) o astfel de responsabilitate”. Nu, serios? Câtă nerușinare! ,,Ciuma roșie” a câștigat alegerile și a fost împiedicată, de tătucul vostru, să formeze guvernul, încălcând grav Constituția. Ați auzit de ea?
În acest peisaj al batjocurii și persiflării apare și Alinuța (nu știu unde a dispărut un timp) care acuză opoziția că… ,,speculează cea mai gravă criză din ultimii 100 de ani !”. Și cum gura păcătosului adevăr grăiește, este prima care recunoaște că ei, cei de la guvernare, au adus țara în cea mai mare criză din ultimii o sută de ani (a fost războiul, a fost cutremurul, au fost inundații, secetă). Alinuța, tu nu te compari cu Elenele care au făcut carieră în politică, ești prea sensibilă și neajutorată! Nu vezi că ați pus foc la țară? (Când scriu aceste rânduri s-a declanșat planul roșu la Constanța)! Dar, înțelegeți că nu sunteți trimișii Domnului, ci niște rătăciți pe centura politicii, unde trebuie instituit, urgent, sensul unic.
Se face mai ușor dezinfecție, decontaminare și unde este cazul deparazitare. Puteți folosi chiar…
ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI