9.2 C
Pitești
01 apr. 2023
spot_img

La Stâlpeni se va construi un dispensar ultramodern

În comuna Stâlpeni se va construi un dispensar medical ultramodern, care va fi amplasat în centrul comunei, lângă Oficiul Poștal. Ideea construirii acestuia a venit din necesitatea asigurării unui act medical la standarde europene tuturor celor aproape 5000 de cetățeni ai comunei, dispensarul vechi nemaiputând asigura desfășurarea activităților medicale în bune condiții.

Astăzi a fost semnat contractul pentru  proiectare, proiectantul prezentând schițele de principiu ale construcției finalizate și pe diverse stadii ale lucrărilor.

Primarul Gabi Șerbănoiu spune că a fost făcută cererea de finanțare și au fost depuse documentele necesare aprobării acesteia către Compania Națională de Investiții (CNI). „Sperăm să primim răspuns până la finalul anului. Așteptăm să fie implementat pe programul de finanțare. De la primirea acordului, în cel mult 3 ani vom avea dispensar nou… o bijuterie”

Valoarea investiției este de 1,2 milioane euro, sumă care va acoperi costul proiectării, ridicării și dotării construcției „Dispensar uman P+1E+pod, anexe, împrejmuire, utilități, racord la drum și circulații interioare”. Au fost luate în calcul acoperirea tuturor riscurilor, rezistența clădirii la incendii și obținerea tuturor autorizațiilor necesare de la demararea până la finalizarea construcției.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI