6.5 C
Pitești
21 feb. 2024

La şcolile din Moşoaia şi Domneşti (Argeş), acest lucru nu era posibil… până acum!

Odată cu aniversarea primilor 30 ani de existenţă, Firma Elis Pavaje a decis să redirecţioneze 1% din valoarea produselor rezidenţiale, achiziţionate de clienţi, către un nou proiect CSR care vizează creşterea calităţii condiţiilor de învăţământ: “Păşeşte cu încredere în şcoală!“.

Programul social vizează reamenajarea unui număr anual de minim 5 curţi de şcoli din mediul rural, din 2021 Elis Pavaje devenind Partenerul oficial al Asociaţiei BookLand. Împreună susţin egalitatea în drepturi pentru copii contribuind la renovarea şcolilor din mediul rural şi asigurându-le astfel şansa la o educaţie de calitate, în condiţii civilizate.

“…în timp ce eram acolo, mă gândeam la postura mea de părinte şi la cât de firesc îmi pare pentru copilul meu să înveţe beneficiind de căldură, stând într-o băncuţă confortabilă şi întorcându-se acasă cu încălţămintea la fel de curată precum a plecat. Din păcate, la şcolile din Moşoaia şi Domneşti (Argeş), acest lucru nu era posibil… până acum! Lucrările de amenajare sunt gata!” a declarat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.

Aşa arăta curtea Şcolii Moşoaia înainte

 

Aşa arată acum

Aşa arăta curtea Şcolii Domneşti înainte

Şi aşa arată acum

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI