20.4 C
Pitești
27 mai 2024
spot_img

La Pitești, stadionul se va face!

La Pitești, stadionul se va face!

În spațiul online au apărut diverse speculații cum că guvernul ar renunța la unele investiții, pentru reducerea deficitului bugetar și printre investițiile în derulare care ar putea fi în pericol de a fi amânate ar fi și Stadionul Nicolae Dobrin de la Pitești.

Directorul CNI, Adrian Cefalan, citat de ProSport, într-un amplu interviu despre investițiile aflate in derulare, în special cele din infrastructura sportivă, a spus că nu este vorba de nicio hotarâre în acest sens, iar investițiile aprobate vor merge mai departe. La câteva dintre ele, printre care și Piteștiul, unde tocmai s-a încheiat licitația pentru demolare, sunt contestații, dar asta este procedura. Dintotdeauna au existat contestații, face parte din procesul obișnuit și nu este niciun pericol de a se ajunge la renunțarea la investiție.

„Oricum demolarea nu este eligibilă a fi efectuată prin CNI, la Constanța, la Pitești, Hunedoara și la Dinamo, în cazul în care o să parcurgem etapele de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, demolarea trebuie făcută de beneficiarul final care trebuie să-și facă o procedură de achiziție și să-și urmeze pașii.

Dacă am ajuns la Constanța, până să parcurgem și celelalte ținte, vreau să facem, vă rog, o hartă imaginară pentru investiția în stadioanele de fotbal și momentul la care se află proiectele. Știm Piteștiul, la fel, se pregătește de demolare…

Da. Și acolo este o contestație la Primărie. Acolo avem vreo patru sau cinci oferte depuse, zilele trecute s-a încheiat perioada de licitație, la Hunedoara, repet, avem această contestație pe fișa de date, după ce se soluționeză o să dăm, din nou, drumul la licitație. Acestea ar fi mai avansate, Constanța, Hunedoara și Pitești. Avem studiile de fezabilitate care sunt aproape finalizate pe Timișoara și pe Dinamo, sunt asemănătoare situațiile, s-au luat ultimele avize, la Dinamo sperăm, săptămâna viitoare, să luăm avizul de la Inspectoratul de Situații de Urgență și de la Autoritatea Aeronautică pentru acel heliport, iar din momentul acela putem să dăm drumul la circuitul de avizare.”, a spus directorul CNI citat de ProSport.

Interviul în integralitatea lui poate fi citit AICI

Piteștiul va avea stadion

Când a apărut contestația, s-au bucurat „postacii de serviciu” și arătau cu degetul spre primărie și spre primarul Gentea, de parcă era vina lui. Dar… uite că stadionul se va face, piteștenii pot fi linistiți în această privință. O contestație se soluționează într-un anumit termen, de către organele abilitate, în speță Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, iar lucrurile vor merge mai departe. Piteștiul va avea stadion nou!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI