-0.7 C
Pitești
19 ian. 2022
spot_img

La Oarja se muncește și cu cifrele, și cu utilajele

Primăria Oarja derulează proiecte mari în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii și în special asfaltarea drumurilor comunale. Acum se asfaltează străzile Stadionului, Cireșului și Narcisei, unde primarul și vicele sunt mai tot timpul, pentru ca lucrarea să iasă ca la carte.

În birourile primăriei, aplecată asupra cifrelor, contabila șefă, Simona Constanța Nedelea, lucrează la situațile financiare, face proiecțiile în vederea rectificării bugetare care să asigure finanțarea lucrărilor începute. Analizează devizele de lucrări, documentațiile pentru licitații, necesarul de materiale și de forță de muncă. Nu întotdeauna apreciați de manageri, contabilii fac o muncă extrem de dificilă care necesită o minte analitică și o precizie de metronom. Pentru că banii trebuie cheltuiți cu eficiență. Și atunci când ai răspunderea unor  investiții de peste 1.700.000 lei trebuie să fii foarte, foarte atent.

Am plecat de la birouri pe teren, să vedem cum stă treaba cu lucrările. Lucrurile stau bine, după cum se vede și în imagini. Vom reveni când lucrările vor fi finalizate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI