18.1 C
Pitești
14 iun. 2024

La Mioveni vom avea și anul acesta „Primul meu Ghiozdan”

Programul „Primul meu Ghiozdan” continuă la Mioveni!

Consiliul Local Mioveni a aprobat un proiect privind acordarea pachetului cu rechizite şcolare „Primul meu Ghiozdan” elevilor înscrişi în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, pentru anul şcolar 2023-2024.

Pachetul cu rechizite școlare, în valoare de 130 de lei, va conține câte un ghiozdan, un caiet dictando A5/24 file, un caiet de matematică A5/48 file, un penar, creioane colorate set de 12 culori, o riglă, un creion, o gumă de șters, o ascuțitoare, un bloc de desen A4, un set de acuarele tip pastilă 12 culori cu pensulă, etichete școlare, o mapă cu buton A4, un caiet de lucru-dezvoltare personal și “Creionul magic”- pentru exerciții grafice și reeditare.
Atât ghiozdanele, cât și rechizitele vor fi personalizate pe culori și imagini grafice, pentru a fi diferite cele destinate băieților, de cele ale fetelor.

Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv-educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.
Proiectul de hotărâre cu nr. 131 poate fi consultat aici: https://emioveni.ro/images/pdf/proiecte_hotarari/2021-2024/2023/ph_131.pdf

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site