18.2 C
Pitești
19 mai 2024

„La Mioveni, toate lucrurile bune s-au făcut în echipă”

„La Mioveni, toate lucrurile bune s-au făcut în echipă”

Astăzi, Aurel Costache, candidatul desemnat de PSD pentru funcția de primar al orașului Mioveni, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție. A fost însoțit de o întreagă echipă de colegi din partea partidului, printre care Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, parlamentari PSD, Nicolae Tudose, directorul societății Servicii Edilitare Mioveni, Ciprian Țurlea, viceprimarul orașului, consilieri locali și alți susținători.

Aurel Costache a multumit pentru susținere și a spus către ce direcții va acționa pentru binele locuitorilor Mioveniului.

De asemenea, au fost depuse și candidaturile pentru funcția de consilier local din partea PSD.

Am certitudinea că în oraşul Mioveni, un oraș în plină dezvoltare, Partidul Social Democrat avea continuitate în ceea ce înseamnă actul administrativ datorită performanțelor pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Echipa de la Mioveni îmi dă speranţe că rezultatele vor fi chiar mai bune decât în anul 2020, pentru că unitatea de grup este importantă.
Sunt convins că, după 9 iunie, ne vom întâlni învingători în Mioveni!
Vom rămâne aproape de administrația și locuitorii din Mioveni şi tocmai de aceea le-am fost alături colegilor noştri. Am venit însoţit de prim-vicepreşedintele Remus Mihalcea, vicepreşedintele Adrian Dumitru Bughiu, administratorul judeţului, Cristian Puiu, şi colegii parlamentari.》, a transmis Ion Mînzînă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI