1.2 C
Pitești
09 dec. 2021
spot_img

La Mihăești, investiții în educație și în infrastructură

La Mihăești se lucrează eficient, aici fiind în lucru, aproape de finalizare, câteva obiective finanțate din fonduri europene sau din fonduri de la Consiliul Județean. Astfel, după cum ne-a relatat primarul comunei Mihăești, Andreea Crîmpiță Matei, obiectivele prioritare atât ale Comunei Mihăești, cât și ale Consiliului Județean Argeș fiind educația și infrastructura, sunt în derulare sau aproape de finalizare următoarele obiective:
– Grădinița cu Program Normal din comună, grădiniță a cărei amenajare exterioară a fost finanțată de Consiliul Județean Argeș și care începând cu anul 2022 va deveni funcțională.

– Obiectivul de investiții ,,Modernizare drum DC 46 uliță Oprea și Lacuriʼʼ, acum în stadiul de șantier, în urma căruia se vor asfalta 1,8 kilometri. Prin acest obiectiv se urmărește îmbunătățirea infrastructurii localității, aducând un plus de confort argeșenilor din Mihăești.

– Podul de pe Râul Târgului, pe DJ 738, finanțat prin PNDL 2, reprezintă un alt obiectiv de îmbunătățire a infrastructurii din comună.
Constructorul este firma Metabet, iar lucrarea va fi recepționată de către Consiliul Județean Argeș. După cum se vede și în fotografie, p odul este aproape de a fi inaugurat.


Vechiul pod va fi dărâmat

– Reprezentanții Regiei Autonomă de Drumuri au dat asigurări că în două săptămâni vor începe lucrările de amenajare a alunecării de teren de pe drumul județean DJ 738, drum afectat de calamități.

– Regularizarea Văii lui Bugeac, proiect finanțat cu fonduri de la CNI, reprezintă un alt obiectiv finalizat.

Cu prilejul vizitei vicepreședintelui Marius Nicolaescu în comuna Mihăești, acesta s-a arătat mulțumit de stadiul lucrărilor și de eficiența cu care s-au cheltuit banii alocați.


„O felicit pe doamna primar Andreea Crîmpiță Matei pentru grija pentru comunitate și pentru seriozitatea cu care tratează problemele comunei.
Consiliul Județean Argeș este convins că doamna primar nu va precupeți niciun efort pentru a crește calitatea vieții oamenilor din comunitate, dar și pentru a-i asigura comunei pârghiile necesare de dezvoltare națională și europeană pe care o merită.
Consiliul Județean Argeș este partener în dezvoltarea comunităților din județ”, scrie vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Nicolaescu, pe pagina sa de facebook.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI