11.9 C
Pitești
24 mai 2024

La Mihăești – continuăm cu ANDI!

La Mihăești – continuăm cu ANDI! Și cu echipa PSD.

Andreea Crâmpiță-Matei, primărița comunei Mihăești, și-a lansat azi candidatura pentru încă un mandat la conducerea comunei. Fiică a localității, născută și crescută în Mihăești, frumoasa primăriță a demonstrat în cei aproape 4 ani că poate fi o „mână de fier într-o mănușă de catifea”, că poate mobiliza toate energiile creatoare ale  comunei și poate dezvolta comuna. O poate face si pentru că are alături o echipă de consilieri PSD performantă și pentru că este susținută la nivel județean de către Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, de către Cristian Gentea, primarul Piteștiului, de către Adrian Bughiu, vicepreședintele CJ Argeș și de către Cristian Puiu, administratorul public al județului.

La eveniment au fost prezenți și primari și viceprimari din localitățile învecinate – Gabi Șerbănoiu și Nicoleta Machidon de la Stâlpeni, Vasile Leau de la Boteni și Nicolae Dinică de la Corbeni, Edi Dima, director adj. DRDP București, deputatul Nicolae Pavelescu, ministrul secretar de stat de la Ministerul Dezvoltării, Vlad Niculae, consilieri județeni. De asemenea, îi este alături fostul primar al comunei și președintele PSD Mihăești, Gheorghe Matei, dar și foarte mulți cetățeni ai comunei.

Împreună cu lansarea candidaturii pentru primar, au fost lansate candidaturile pentru echipa de consilieri locali.

Toți au ținut să fie prezenți la acest moment solemn și toți și-au declarat deschis susținerea pentru actuala primariță. Este important să ai alături prieteni, colegi, echipa de consilieri cu care să poți colabora, să poți lucra, să te poți dezvolta. Pentru că echipa PSD este cea care dezvoltă proiecte permanent în Argeș, nu doar din 4 în 4 ani.

Andreea Crâmpiță Matei este pentru consătenii săi ANDI. O cunosc de mică, a crescut sub ochii lor și este foarte atașată de valorile lor morale. Este prezentă printre ei, este „de-a lor”, este omul care îi știe pe fiecare, îi ascultă cu răbdare și le rezolvă problemele. Este omul atașat si iubitor de copii. Este un exemplu de implicare în domeniul educației copiilor, domeniu în care a investit foarte mult.

Dar cel mai important, pentru că a lucrat în administrația publică și are experiență în accesarea de fonduri europene, primărița se descurcă admirabil prin hățișul actelor destul de complicate impuse de procedurile europene sau guvernamentale, de aceea toate proiectele depuse i-au fost aprobate. Acest lucru nu e ușor și nu e pentru oricine. Una e să construiești poduri, să asfaltezi drumuri, să construiești grădinițe și să aduci apa sau canalizarea în gospodăriile oamenilor și alta e să construiești o clopotniță. E vorba de o diferență de anvergură a proiectelor, iar asta credem că mihăeștenii pot discerne cu ușurință.

ALEGEȚI Andreea Crâmpiță Matei  – pentru încă un mandat de primar la Mihăești!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI