22.6 C
Pitești
25 sept. 2023

Jandarmii argeșeni în mijlocul tinerilor aflați în tabăra de vară

Jandarmii argeșeni în mijlocul tinerilor aflați în tabăra de vară

Jandarmii Argeșeni au continuat seria activităților informativ-preventive cu tineri din cadrul Asociației de Dezvoltare a Relațiilor Franco-Române, în Parcul Făget din Mioveni.

Pentru că siguranța tinerilor este una dintre prioritățile noastre, joi 20 iulie 2023, jandarmii au fost prezenți în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 6 -25 de ani, desfășurând activități preventiv-educative prin care le reamintim cât de importantă este comunicarea, fiind încurajați să vorbească deschis începând de la părinți, profesori, jandarmi pentru a identifica cea mai bună soluție.

Jandarmii le-au prezentat aspecte generale legate de atribuțiile Jandarmeriei Române și mai ales aspecte legate de petrecerea vacanței în siguranță, atât pe perioada în care sunt cu părinții, dar mai ales când se află în astfel de locații cu profesori și însoțitori.

Totodată, tinerilor le-a fost prezentată meseria de jandarm si echipamentele din dotarea jandarmilor utilizate în misiuni specifice, pe care cei mici le-au testat și au încercat să învețe să le folosească.

Jandarmii le-au prezentat acestora tehnici de autoapărare si tehnici de imobilizare, aceștia fiind foarte dornici să încerce o parte din acestea.

Tinerilor le-au fost prezentate principalele fapte cu caracter antisocial ce pot fi comise, dar și sancțiunile prevăzute de lege în cazul săvârșirii unor astfel de fapte.

Copiii au rămas cu amintiri frumoase, imortalizate în fotografii cu jandarmii argeșeni și tehnica acestora, dar și cu mici suveniruri oferite ca să le amintească de noi: baloane și stegulețe!

《 Mulțumim Asociației de Dezvoltare a Relațiilor Franco-Române pentru interesul acordat față de misiunile Jandarmeriei și pentru că ne-a dat ocazia să le putem prezenta copiilor activitatea noastră!》, a transmis Jandarmeria Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI