28.2 C
Pitești
22 iul. 2024

ISU Argeș – premii, distincții, înaintări în grad, treceri în rezervă

ISU Argeș- premii, distincții, înaintări în grad, treceri în rezervă

Începutul carierei, recunoașterea meritelor, avansarea în gradul militar următor și trecerea în rezervă, sunt momentele cele mai deosebite din cariera unui militar și toate acestea s-au întrunit astăzi într-o ședință a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Cu bucurie, comanda unității a prezentat doi dintre ofițerii care au primit repartiție la ISU Argeș, după finalizarea studiilor la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” și Academia de Poliție „ Al. I. Cuza”, fiind vorba despre sublocotenenții Popa Andrei Luca și Nicolescu Iulian, ce își vor desfășura activitatea în cadrul Centrului Operațional Județean și a Pichetului Vedea.

În aceeași manieră, a fost prezentat și locotenent Ciobotea Cătălin Ionuț, care a promovat concursul organizat pentru ocuparea funcției de adjunct comandant al Secției de Pompieri Costești.

Conducerea unității a ținut să ureze bun venit noilor ofițeri și să îi asigure de întregul nostru sprijin în activitate.

Tot în cadrul ședinței, au fost acordate distincțiile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pompierilor argeșeni, care în perioada 28 februarie – 3 martie a acestui an, au făcut parte din modulul național de Detecție și Prelevare Chimică, Biologică, Radiologică și Nucleară, care au participat la un amplu exercițiu în zona Lyon din Franța.
Participarea la acest exercițiu a fost un real succes, fiind și etapa finală a procesului de certificare al modului RO CBRNDET în cadrul Mecanismului European de Protecție Civilă (UCPM), în Capacitatea Europeană de Protecție Civilă (ECPP).
Reprezentanții ISU Argeș au fost premiați pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate, după cum urmează:
– Mr. Berevoianu Marius-Octavian;
– Lt.col. Mihai Paul;
– Plt.adj.şef Leşeanu Florea;
– Plt.adj.şef Neagu Florentin;
– Plt.adj.şef Simion Nicuşor;
– Plt.adj. Deaconescu Marian;
– Plt.adj. Enache Traian;
– Plt.adj. Ilinca Costel;
– Plt.adj. Ion Florin-Bogdan;
– Plt.adj. Mihalache Ion;
– Plt.adj. Radu Ionut.

Punctul următor l-a reprezentat înaintarea în gradul militar, unde de la gradul de locotenent colonel au fost înaintați la gradul de colonel, domnii Ghiorma Alin și Horeboiu Iulian, iar de la gradul de maior a fost înaintat la gradul de locotenent colonel, domnul Oprea Daniel.
Totodată, cu data de astăzi, au mai fost avansați în gradele militare următoare și 87 de subofițeri și un maistru militar.

În încheiere, momentul cel mai emoționant a fost trecerea în rezervă, pentru că reprezintă cu totul un nou început și cunoscându-i pe acești oameni și faptele lor, despărțirea simbolică este greu de exprimat în cuvinte.
Sunt cadre care fac parte din istoria pompierilor argeșeni și care au contribuit la formarea multor salvatorii de-a lungul timpului.
Cu aprecierile de rigoare, au fost citite ordinele de trecere în rezervă ale domnilor:
– plutonier adjutant Stoica Marin;
– plutonier adjutant şef Preda Gheorghe;
– plutonier adjutant şef Molea lon;
– plutonier adjutant şef Bădiță Marin;
– plutonier adjutant Mihăescu Alexandru;
– plutonier adjutant Pătru Dumitru;
– plutonier adjutant şef Georgescu lon.

《Mulțumim fiecărui salvator în parte și le dorim multă sănătate, succes în activitățile viitoare și la nevoie, îi asigurăm de întregul nostru sprijin!》, a transmis ISU Argeș.

Felicitări tuturor!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site