23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu, alături de Georgel Mădulărea! Împreună pentru viitorul Câmpulungului!

Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu, alături de Georgel Mădulărea! Împreună pentru viitorul Câmpulungului!

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, au fost din nou în Câmpulung alături de candidatul PSD la Primărie, Georgel Mădulărea, și echipa sa.

Pe bulevardul Pardon, la piață, la Rotunda sau în Vișoi echipa PSD a intrat în dialog cu cetățenii, le-a ascultat păsurile și a prezentat soluții concrete pentru ca municipiul Câmpulung să devină un oraș cu adevărat european, dar care își respectă trecutul, se dezvoltă economic și își valorifică potențialul turistic imens în beneficiul locuitorilor săi.

Merită un primar gospodar

”Câmpulungul merită un primar gospodar, un om al locului, un om care știe nevoile reale ale municipiului și ale oamenilor săi. Un om care are soluții pentru dezvoltarea orașului și care are susținerea unei echipe puternice așa cum este echipa PSD Argeș. Iar acest om este Georgel Mădulărea, un câmpulungean dintre câmpulungeni și pentru câmpulungeni. Un om care știe greutățile oamenilor simpli, pentru că este unul de-al lor, și care are proiecte concrete pentru a atrage investiții care vor genera locuri de muncă și vor duce la modernizarea Câmpulungului.”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, deputat de Argeș și secretar executiv al PSD Argeș.

”La Câmpulung este vremea să se treacă de la povești la fapte! Georgel Mădulărea are tot sprijinul nostru, al echipei PSD Argeș care a demonstrat că are vocația de a construi și care și-a pus amprenta în dezvoltarea localităților din acest județ. Georgel Mădulărea, candidatul PSD, pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung, are, pe lângă sprijinul Consiliului Județean și al parlamentarilor de Argeș ai PSD, și cea mai bună echipă de musceleni pentru dezvoltarea Câmpulungului!”, a declarat Ion Mînzînă.

Merită să redevină un oraș prosper

”Câmpulungul merită să redevină un oraș prosper și atractiv. Câmpulungul merită investiții și locuri de muncă. Câmpulungenii au nevoie de creșe și de grădinițe pentru copiii lor, au nevoie de un oraș curat și de investiții în infrastructură. Oare este întâmplător că municipiul Câmpulung este singura localitate din Argeș în care nu s-a turnat nici măcar un metru dintr-un drum? Echipa PSD a dovedit că este echipa care construiește! Să dăm, așadar, o șansă Câmpulungului și câmpulungenilor de a avea viitorul pe care îl merită!”, a spus Georgel Mădulărea.

Din echipa PSD prezentă astăzi la Câmpulung au făcut parte și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Pavelescu, administratorul public al județului Cristi Puiu, consilieri județeni și locali.

Material publicat de către SC Argeș Media Print & Online SRL la comanda Partidului Social Democrat – Organizatia Arges, cod mandatar financiar 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site