38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Ion Mînzînă și Ion Gîrleanu, echipa pentru dezvoltarea comunei Bogați!

Ion Mînzînă și Ion Gîrleanu, echipa pentru dezvoltarea comunei Bogați!

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost din nou alături de primarul Ion Gîrleanu în mijlocul cetățenilor din Bogați. Președintele CJ și primarul s-au întâlnit cu #oamenii în Parcul Tineretului din localitatea care a cunoscut o dezvoltare fără precedent în mandatele edilului Ion Gîrleanu și care a beneficiat de sprijin constant din partea Consiliului Județean și a parlamentarilor #PSD de Argeș.

”Avem un parteneriat de lungă durată cu primarul Ion Gîrleanu și cu cetățenii din comuna Bogați. Am lucrat și lucrăm împreună în beneficiul locuitorilor din această zonă, iar investițiile făcute vorbesc de la sine despre implicarea și seriozitatea noastră. Ne preocupă, pe lângă investițiile în infrastructura rutieră, de utilități sau în educație, să asigurăm și servicii medicale adecvate imediate. Să știți că domnul primar Gîrleanu face eforturi considerabile pentru ca cetățenii din comună să aibă toate condițiile necesare. Să ne gândim fie și numai la ce înseamnă să susții financiar un centru de permanență cum este cel de aici, de la Bogați, pentru ca oamenii din această comună să aibă servicii medicale imediate. Sunt eforturi susținute, conjugate, dar pe care merită să le facem împreună cu administrația locală pentru ca oamenii din Bogați să aibă cele mai bune condiții de trai”, a declarat Ion Mînzînă.

La Bogați au fost prezenți în mijlocul cetățenilor și senatorul Cristina Stocheci și Dumitru Tudosoiu, fiu al satului, inspector școlar general al județului și consilier local al municipiului Pitești din partea PSD.

Material realizat de către SC Argeș Media Print & Online SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site