23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Ion Mînzînă și echipa PSD, alături de locuitorii din Călinești în zi de sărbătoare

Ion Mînzînă și echipa PSD, alături de locuitorii din Călinești în zi de sărbătoare

Comuna Călinești a sărbătorit ieri 636 de ani de la prima atestare documentară, motiv de bucurie pentru localnici, dar și oameni din comune învecinate. Prin grija administrației conduse de primarul Mihai Georgescu, tot astăzi a avut loc și cea de-a doua ediție a “Festivalului Florilor de Mai”, o manifestare în care muzica și dansul popular se împletesc perfect cu voia bună.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost din nou în mijlocul cetățenilor din Călinești împreună cu deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, cu senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, cu deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, cu vecepreședinții CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, precum și cu administratorul public al județului, Cristi Puiu, consilieri județeni și locali. Nu au lipsit nici oaspeți din Republica Moldova.

“Este un moment de bucurie în care ne întâlnim cu toții pentru a sărbători comunitatea din Călinești. Vă asigur că veți avea permanent în mine, în Consiliul Județean și în parlamentarii noștri un sprijin constant și consistent, ca și până acum. Vă doresc tuturor multă sănătate și să dea Dumnezeu să ne revedem cu bine de fiecare dată. La mulți ani!”, a spus Ion Mînzînă.

În ultimii patru ani, Primăria Călinești a atras fonduri extraordinare, iar rezultatele se văd în condițiile de trai și în modul în care administrația locală se raportează la cetățeni.

Ioana Georgescu, candidata PSD la Primăria Călinești, va duce mai departe aceste proiecte și grație cunoștințelor pe care le-a acumulat la nivel înalt în administrația centrală, va dezvolta și mai mult localitatea, va atrage și mai mulți investitori și va asigura condiții de trai la nivel urban pentru locuitorii din Călinești.

Material realizat de către Argeș Media Print & Online SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site