18.2 C
Pitești
19 mai 2024

Ion Mînzînă: „Încrederea pe care dumneavoastră, dragi argeșeni, mi-ați acordat-o în urmă cu patru ani m-a onorat”

Mesajul dlui Ion Mînzină la depunerea candidaturii pentru încă un mandat la Consiliul Județean Argeș:

„Încrederea pe care dumneavoastră, dragi argeșeni, mi-ați acordat-o în urmă cu patru ani m-a onorat, dar în același timp a însemnat și o mare responsabilitate față de dumneavoastră și față de județ. Am preferat ca în acești patru ani să vă dovedesc respectul pe care vi-l port prin fapte și rezultate concrete.
Argeșul pe primul loc a fost misiunea mea de credință căreia m-am dedicat total împreună cu echipa PSD. Alături de dumneavoastră am reușit!

Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș pentru a continua proiectele de dezvoltare a județului nostru alături de echipa de conducere, vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu.
Am alături o echipă de candidați la Consiliul Județean formată din oameni cu expertiză. Ni s-au alăturat noi colegi care cu siguranță vor aduce un plus de valoare.

Le mulțumesc colegilor primari, parlamentari, doamnei ministru Simona Bucura Oprescu și domnului primar Cristian Gentea pentru că ne-au fost alături la acest moment important.
Este o dovadă că echipa PSD Arges este la fel de puternică, de unită și de determinată pentru crezul nostru: Argeșul Pe Primul Loc.”

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI