23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Ion Mînzînă: În septembrie se va putea circula pe noul pod de la Poiana Lacului, mai devreme decât era preconizat în contract!

Ion Mînzînă:《 În septembrie se va putea circula pe noul pod de la Poiana Lacului, mai devreme decât era preconizat în contract!
Pentru noi, administrația județeană, infrastructura rutieră este foarte importantă și aici nu mă refer numai la drumurile județene, ci și la drumurile naționale. Pe lângă autostrada Pitești-Sibiu, drumul expres Pitești- Craiova, DN 73 Pitești-Câmpulung-Brașov, avem în derulare și lucrările de la podul de la Poiana Lacului.
Am fost la șantierul de pe DN 67B, unde se construiește noul pod de la Poiana Lacului și, având în vedere că s-a ajuns deja la un stadiu de 30%, fiind depășite cele mai dificile etape, atât constructorul, cât și Eduard Dima, directorul adjunct de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București mi-au dat asigurări că podul va fi gata mai devreme decât termenul stabilit în contract. Practic, în luna septembrie se va putea circula pe noul pod, iar până la finalul anului vechiul pod va fi demolat și va fi amenajată albia râului.
Este un proiect foarte important atât pentru cetățenii din județul Argeș, cât și pentru cei care tranzitează drumul național dintre Pitești și Drăgășani.
Am fost pe șantier împreună cu vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu, administratorul județului Cristian Puiu, Eduard Dima, directorul adjunct de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București și candidatul PSD la primăria Poiana Lacului, Valerică Spirea.
Mulțumesc D.R.D.P., Ministerului Transporturilor și domnului Sorin Grindeanu și tuturor celor implicați.》
Material realizat de către SC Argeș Media Print & Online SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site